Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، منوچهر فخری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه در نشست کارگروه شرایط اضطراری آلودگی هوا، اظهار کرد: محیط زیست استان کرمانشاه موظف به سنجش و پایش کیفی مستمر هوای استان و بررسی روند تغییرات در شاخص‌های کیفیت هوا از نظر گرد و غبار است و باید به موقع اطلاع رسانی شود.

وی افزود: جلب همکاری و مشارکت عمومی در شرایط آلودگی هوا به دلیل غلظت ذرات جوی بسیار ضرورت دارد و به همین دلیل وظایف ادارات و سازمان‌ها نیز در شرایط هشدار تبیین و تشریح شده است که حداکثر تلاش برای مدیریت این پدیده که دارای کانون‌های شکل گیری در کشورهای همسایه است؛ انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کارگروه شرایط اضطراری آلودگی هوا در کرمانشاه تصریح کرد: بر اساس دستور العمل کارگروه مرکز هماهنگی اطلاع رسانی آلودگی هوا در دبیرخانه باید فعالیتی پویا داشته باشد و در صورت اعلام وضعیت هشدار و شرایط ویژه آلودگی هوا سریعاً هماهنگی‌های لازم انجام و توصیه‌های مرتبط با آلودگی هوا به ویژه توسط شبکه بهداشت و درمان انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: اقدامات پیشگیرانه با توجه متغیر بودن وضعیت کیفی هوا و بررسی شاخص‌های استخراج شده از سامانه پایش و نظارت بر کیفیت هوا استان در خصوص فعالیت مدارس، مهدکودک‌ها و حضور دانش آموزان از طریق آموزش و پرورش به صورت مستمر انجام می‌شود و اقدامات لازم و اطلاعات مورد نیاز در اختیار عموم مردم قرار می‌دهد.

فخری گفت: شاخص کیفیت هوا یک ابزار کلیدی برای ارزیابی نحوه اثر آلودگی هوا بر سلامت است و طبعاً در شرایط هشدار برای گروه‌های پرخطر باید روش‌های محافظتی نیز اعلام شود.

وی ضمن تأکید بر انجام دقیق وظایف توسط دستگاه‌های اجرایی، گفت: در شرایط هشدار باید هر دستگاه اجرایی توصیه‌های لازم و تخصصی را نیز به گروه‌های مخاطب داشته باشد و به عنوان مثال ورزش و جوانان در وضعیت اضطرار کاهش فعالیت‌های بدنی و ورزشی در محیط‌های باز را در دستور کار قرار دهد.

رئیس کارگروه شرایط اضطراری آلودگی هوا در کرمانشاه گفت: در صورت اعلام تأخیر برای فعالیت مدارس و مهدکودک حتماً باید شرایط کارکنان دارای فرزندان خردسال و افراد دارای مشکلات قلبی و تنفسی مدنظر قرار گیرد و از والدین نیز انتظار داریم توصیه‌های بهداشتی را به کودکان آموزش دهند.

وی گفت: جلسات مستمر عصر و شب امروز نیز برگزار می‌شود و در صورت تغییر شاخص‌های کیفی هوا تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود و از طریق صدا و سیما و خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران و سایر رسانه‌های رسمی اطلاع رسانی می‌شود و خواهشمند است مردم صرفاً اخبار را از منابع رسمی پیگیری کنند.

فخری یادآور شد: موضوع شناسایی و کنترل کانون اصلی ریزگردها راه‌های مقابله با پدیده گرد و غبار در ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی پدیده گرد و غبار در سطح کشوری در حال انجام است و طبعاً با توجه به اینکه کانون‌های ایجاد گرد و غبار در کشورهای همسایه است باید اقدامات پیشگیرانه با دیپلماسی در سطح منطقه انجام شود.

وی افزود: از اصلی‌ترین عوامل ایجاد این پدیده، وزش بادهای به نسبت شدید روی کانون‌های گردوغبار و بیابان‌های دارای شرایط مساعد برای ایجاد گردوخاک از جمله در عراق و سوریه است. این عوامل به همراه حرکت صعودی هوای ناشی از سامانه‌های جوی، انتقال به صورت قائم ذرات گرد و خاک معلق به ترازهای بالاتر جو را فراهم می‌کند و همانگونه که بیان شد علت اصلی گردوغبار فعلی مربوط به خشکسالی‌های سنوات گذشته و ناشی از کانون‌های خارجی است.

کد خبر 5471294

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه گرد و غبار گرد و خاک هوای ناسالم ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه ارتش جمهوری اسلامی ایران آمار کرونا ماه رمضان 1401 خطبه های نماز جمعه خراسان رضوی مشهد روز ارتش ایلام گرگان امام حسن مجتبی ع هفته هنر انقلاب اسلامی آلودگی هوا گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی و آسفالت ۹۴ کیلومتر راه روستایی در استان کرمانشاه

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: سال گذشته ۹۴ کیلومتر راه روستایی در استان بهسازی و آسفالت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سیدشهرام کهریزی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۹۴ کیلومتر از راه‌های روستایی عملیات بهسازی و روکش آسفالت انجام شده است و در ۴۴ کیلومتر از راه‌های روستایی عملیات زیرسازی تا مرحله پریمکت انجام و سال جدید عملیات آسفالت‌ریزی انجام خواهد شد.

وی افزود: با احداث و بهسازی ۹۴ کیلومتر راه روستایی بیش از ۲۱۰۰ خانوار از راه آسفالته بهره‌مند شدند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه با بیان اینکه ۴۴ کیلومتر از راه‌های روستایی در سال گذشته تا مرحله پریمکت پیش رفته است، خاطرنشان کرد: با مساعد شدن وضعیت جوی و آغاز فعالیت کارخانه‌های آسفالت استان، عملیات روکش آسفالت محورهای روستایی انجام خواهد شد.

کهریزی تصریح کرد: فروردین سال جاری در محورهای روستایی سرایی لاریز کریم به طول ۱.۳ کیلومتر و راه روستایی الیاسی محمود نادر به طول ۰.۳ کیلومتر در شهرستان سرپل ذهاب عملیات پریمکت، اجرای ۲۰۰۰ متر لایه اساس در راه روستایی ده‌باغ شهرستان کرمانشاه و اجرای عملیات ابنیه فنی در راه روستایی تنگاب شهرستان قصرشیرین، انجام شده است.

وی با بیان اینکه راه‌های روستایی فرعی موتور محرک تولید است، گفت: هرچه دسترسی روستاها به راه‌ها بهتر باشد، تولیدات با قیمت مناسب‌تری به بازارهای مصرفی می‌رسد.

کد خبر 751462

دیگر خبرها

  • بهسازی و آسفالت ۹۴ کیلومتر راه روستایی در استان کرمانشاه
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • هوای ۶ شهر اصفهان سالم است/ شاخص زرین‌شهر بر مدار نارنجی آلودگی